• Maandag t/m Vrijdag : 8:30 t/m 18:00 | Zaterdag : 10.00 t/m 17.00 | Donderdag : 19:00 t/m 21:00 (op afspraak) | Zondag : op afspraak

OVER ONS

WAAROM KWALITEIT AUTO’S?

Kwaliteit Auto’s is een universeel autobedrijf dat gevestigd is in Midden Nederland. Vanuit ons pand in Amersfoort bieden wij occasion’s aan van uitstekende kwaliteit, Daarnaast bieden wij onderhoud aan waarbij service en flexibiliteit naar de berijder voorop staat. Kwaliteit Auto’s haalt uw auto op wanneer dit u uitkomt, voor het terugbrengen van uw auto geldt uiteraard hetzelfde. U bent van harte welkom bij ons!

ALLE AUTOMERKEN ZIJN WELKOM BIJ ONS!

Bij Kwaliteit Auto’s in Amersfoort kunt u terecht voor elk automerk. Wij bieden elk automerk aan en hebben de kennis en apparatuur in huis om alle merken auto’s te repareren of te onderhouden.

AFSPRAAK = AFSPRAAK

Wij zullen ons altijd houden aan de afspraken die wij met u maken, of het nu gaat om de vooraf opgegeven prijs of als het gaat om de tijdsduur die een reparatie in beslag neemt.

BENT U TEVREDEN, VERTEL HET ONS!

Als u na een bezoek aan Kwaliteit Auto’s niet tevreden bent over de geleverde occasion, reparatie, vervanging of service dan bent u altijd welkom om dit te melden en zullen wij er alles aan doen om dit alsnog voor elkaar te krijgen.

DEGELIJKE OCCASIONS TEGEN EERLIJKE PRIJZEN!

Kwaliteit Auto’s staat voor Kwaliteit! Wij bieden degelijke occasions aan tegen eerlijke prijzen! Al onze occasions worden grondig nagekeken alvorens ze worden aangeboden.

HELDERE COMMUNICATIE

Als er tijdens een inspectie van uw auto blijkt dat er reparatie of vervanging van bepaalde onderdelen noodzakelijk is, zal dit pas plaatsvinden na uw goedkeuring.